Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Disse betingelser (Handelsbetingelser) gælder for din brug af Foodcab.dk, samt handel via Foodcab.dk Referencer til ""hjemmesiden"" inkluderer https://www.Foodcab.dk eller andre hjemmesider, services, software, applikationer eller medier, kontrolleret af Aroko ApS. Din brug af Foodcab.dk hjemmesiden bekræfter din accept af disse Handelsbetingelser. Ved at bruge hjemmesiden, bekræfter du, at du er 18 år eller ældre, eller er i besiddelse af juridisk forældre- eller værgeaccept af din brug.Hvis du ikke kan acceptere disse Handelsbetingelser, så benyt ikke hjemmesiden eller bestil online.

Hvad foodcab.dk tilbyder

foodcab.dk tilbyder de følgende services via vores hjemmeside:

1- Muligheden for at bestille mad eller drikke til afhentning eller udbringning fra deltagende lokale restauranter (Deltagende Restauranter).

2- Muligheden for at læse anmeldelser om den mad og drikke der tilbydes af de Deltagende Restauranter.

Indhold på vores hjemmeside

Foodcab.dk hjemmesiden kan inkludere indhold eller links til 3. part eller 3. part hjemmesider, såsom menuer for lokale restauranter, billeder eller anmeldelser af deres mad og drikke.

Foodcab.dk har ikke verificeret nøjagtigheden af det indhold, der er leveret fra 3. part, og som offentliggøres på dets hjemmeside, som f.eks. Deltagende Restauranter..

Brug af vores online bestillingsservice

Hvis du gør brug af vores online bestillingsfunktioner på hjemmesiden, så:

1- skal du være 18 år eller ældre, eller alternativt gøre under overvågning af en en voksen eller værge.

2- skal du acceptere at tage fuldt ansvar for dine aktiviteter på hjemmesiden, og i forbindelse med online bestilling.

3- skal du selv bære ansvaret for hemmeligholdelsen af dine personlige information, adgangskode og betalingsinformationer.

4-Priser

Alle priser er i DKK og inkl. 25% moms. Pengene trækkes fra kortholder når varen er afhentet eller levering.

5- Afhentning eller levering

 • På foodcab.dk er det muligt at vælge onlinebetaling ved både afhentning og levering.
 • Ved bestilling til levering er der mulighed for at betale med MobilePay hos chauføren.
 • Ved bestilling til levering, skal der bestilles for minimum 150 kr. for at vi leverer.
 • Der er et leveringsgebyr  fra 25kr til 100kr  maximmom 10 km.
 • Ordren kan levering mellem 30 og 80 minutter.
 • Ordren afhentes hos foodcab Østergade 22 ,6500 vojens. Ordren kan afhentes mellem 20 og 60 minutter efter at ordren er afgivet. Med mindre andet angives af kunden. 

Foodcab.dk forbeholder sig retten til, at afvise betjening af enhver kunde, hvis Foodcab.dk finder det passende.Foodcab.dk forbeholder sig også retten til, at annullere din bestilling, og i samme forbindelse forsøge så vidt muligt, at informere dig om denne annullering.

Fortrydelsesret:

Venligst bemærk, at du ved afgivning af bestilling, og bestillingen er godkendt af restauranten, ikke kan annullere bestillingen, og du er ikke berettiget til tilbagebetaling i henhold til fortrydelsesret. Derfor gælder fortrydelsesret på 14 kalenderdage fra kontraktens indgåelse, i henhold til dansk forbrugeraftalelov ikke, når du bestiller ydelser og produkter fra Foodcab.dk, når der er tale om køb af madvarer.

Registrering og konti

For at kunne benytte vores online bestillingsservice og de funktioner der er gjort tilgængelig via vores hjemmeside, er det nødvendigt du registrerer dig hos os, og dermed åbner en kundekonto. Dette sker for, at vi kan tilbyde dig nem adgang til at kunne se din bestilling, dine tidligere bestillinger, samt redigere dine personlige præferencer.

Foodcab.dk forbeholder sig retten til, at afvise en ny registrering eller at annullere en eksisterende registrering når som helst.

For at kunne registrere dig, er det nødvendigt du leverer personlige information, som inkluderer dit navn, leveringsadresse, kontaktoplysninger, betalingsoplysninger og andet. Vores politik for databehandling beskriver, hvordan vi håndterer disse personlige informationer.

Når du har registreret dig hos os, vil du enten blive bedt om at oprette en selvvalgt adgangskode, eller modtage en automatisk genereret adgangskode til din konto.

Det er dit ansvar, at holde din adgangskode privat og fortrolig, og samtidig at øjeblikkeligt underrette os, hvis du mistænker nogen uautoriseret brug af din emailadresse eller adgangskode. Du siger ja til, at hvis du afslører din adgangskode for nogen person, så har den/de tilladelse til, at bestille på dine vegne via Foodcab.dk.

Indsending af information til vores hjemmeside

Foodcab.dk giver brugere mulighed for, nu eller i fremtiden, via hjemmesiden, at indsende tekst, billeder og videos (Brugerindhold). Alt indsendt materiale, modtaget via hjemmesiden, bliver Foodcab.dk ejendom ved modtagelse. Foodcab.dk forbeholder sig retten til ikke at offentliggøre brugerindhold på hjemmesiden.

Du siger ja til, at Foodcab.dk må offentliggøre dit navn og brugerindhold på hjemmesiden, sociale medier eller andre medier kontrolleret af Foodcab.dk. Du siger også ja til, at Foodcab.dk ikke anbefaler noget specifikt brugerindhold, samt at alt ansvar for indhold du indsender til Foodcab.dk hviler hos dig.

Rettigheder

I forbindelse med behandlingen vil du ved henvendelse til foodcad.dk have mulighed for at udøve følgende rettigheder

 1. Ret til at få indsigt i de indhentede oplysninger
 2. Ret til at få berigtiget de indhentede oplysninger
 3. Ret til at få overført de indhentede oplysninger i et læsbart format
 4. Ret til at få begrænset behandlingen af de indhentede oplysninger
 5. Ret til at få slettet de indhentede oplysninger

Henvendelse skal ske ved brug af følgende kontaktoplysninger:

 Aroko APS

FOODCAB.DK

Østergade 22,1 6500 vojens

CVR, NR :33580266

Begrænsning af ansvar

Så vidt muligt i henhold til gældende lovgivning, begrænses Foodcab.dk's ansvar i forhold til tab for dig i forbindelse med disse handelsbetingelser sig til den fulde værdi af den transaktion du har foretaget via foodcab.dk. Foodcab.dk kan ikke holdes ansvarlig for efterfølgende tab, skader eller indirekte tab opstået fra din brug af vores service, hjemmeside.

Foodcab.dk kan ikke holdes ansvarlig for fotografiske eller typografiske fejl i forbindelse med detaljer eller beskrivelser af specifikke Deltagende Restauranter. Foodcab.dk påtager sig ikke ansvar for kvaliteten af mad og drikke leveret af Deltagende Restauranter.

foodcab.dk's ansvar er dog aldrig begrænset mere end det er muligt at begrænse ifølge dansk ret.

Ændringer til disse betingelser

Foodcab.dk må, når vi finder det passende, tilføje eller på anden måde tilrette disse handelsbetingelser. Foodcab.dk anbefaler, at du læser handelsbetingelser grundigt, hver gang du besøger hjemmesiden, da de kan påvirke dine rettigheder.

Værdikoder, rabatter og kampagner

Foodcab.dk kan fra tid til anden vælge at tilbyde værdikoder, gavekort og rabatter til sine registrerede kunder. Disse tilbud kan uddeles gratis eller mod en værdiydelse.

Værdikoder, rabatter eller gavekort tilbudt via hjemmesiden,kan ikke indløses til kontanter hos foodcab.dk, eller bruges efter deres respektive udløbsdato.

Foodcab.dk har ingen forpligtigelse til at indløse nogen værdikoder, rabatter eller gavekort, hvis foodcab.dk bedømmer disse til at have ændret i, eller forfalsket.

Ved brug af en rabatkode skal hele beløbet benyttes på en gang. Eventuel overskydende rabat frafalder.

Generelt

Ved denne persondatapolitik skal vi hermed informere dig om, at Foodcab.dk behandler personoplysninger om dig.

 

I det følgende vil vi kort opliste de forskellige persongrupper om hvem vi behandler personoplysninger, samt hvorledes behandlingen finder sted i de enkelte tilfælde.

 

Dernæst vil vi oplyse dig om dine rettigheder og klagemuligheder i forbindelse med behandlingen af dine personoplysninger.

 

Ved gennemlæsning af denne persondatapolitik, vil du blive oplyst om følgende forhold:

 

 1. Hvilke oplysninger som behandles
 2. Hvilken behandling som finder sted
 3. Hvor længe behandlingen finder sted
 4. Hvilke rettigheder du har som registreret
 5. Hvem du kan rette henvendelse til hos foodcab.dk.dk
 6. Hvem du kan klage til, såfremt du er utilfreds med den foreliggende behandling

 

Betaling

 • Det er mulige at betale med følgende betalingskort:
 •  
 • Dankort

 • e-dankort

 • Visa

 • Visa elektron

 • Mastercard

 • Maestro

 • JCB

Afviste og annullerede bestillinger

Ønsker De at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, skal de ringe til Foodcab  på telefonnummer: 77 77 77 48.

På grund af bankernes procedurer vil din bank, så snart du har afgivet en bestilling, som du betaler med betalingskort, og din betaling er blevet godkend.